Databekabeling

Databekabeling

Databekabeling

VBMI Multimedia Installaties installeert voor u allerlei soorten databekabeling zoals Glasvezel, UTP en bijvoorbeeld Coax. Jarenlange ervaring op het gebied van databekabeling is gewenst, zeker omdat het toch een vak apart blijft, en kwaliteit lever je natuurlijk niet zomaar. Want wanneer het niet goed wordt aangelegd kan er overspraak ontstaan en dat wil zeggen dat de communicatie verstoord kan worden, en waardoor de kwaliteit van de verbinding slecht zal zijn.

VBMI Multimedia Installaties kan rusten op jarenlange ervaring en kennis op het gebied van databekabeling wat natuurlijk van belang is om een goed en degelijk netwerk bij u op de zaak of thuis te kunnen installeren!

Garantie & Certificatie

Op de door VBMI Multimedia Installaties aangelegde databekabeling krijgt u standaard 5 jaar of langer garantie mits er aan de voorwaarden is voldaan. Dat houdt in dat er geen enkele derde partij anders dan VBMI Multimedia Installaties is betrokken om aan de databekabeling te werken of wijzigingen aan te brengen. Op verzoek kunnen wij op de door ons aangelegde databekabeling een meetrapport en/of certificatie aanbieden.

VBMI Multimedia Installaties verzorgt voor u een betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk netwerk en doet hierbij geen concessies als het om kwaliteit gaat!

bekabeling-foto

Wilt u worden teruggebeld?

in uw regio

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op het door uw achtergelaten telefoonnummer!