Databekabeling

Databekabeling

Databekabeling

VBMI Multimedia Installaties installeert voor u allerlei soorten bekabeling zoals Elektra, Glasvezel, UTP en bijvoorbeeld Coax. Jarenlange ervaring op het gebied van bekabeling is gewenst, zeker omdat het toch een vak apart blijft, en kwaliteit lever je natuurlijk niet zomaar. Want wanneer het niet goed wordt aangelegd kan er overspraak ontstaan en dat wil zeggen dat de communicatie verstoord kan worden, en waardoor de kwaliteit van de verbinding slecht zal zijn.

VBMI kan rusten op jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bekabeling wat natuurlijk van belang is om een goed en degelijk netwerk bij u op de zaak of thuis te kunnen garanderen!

Garantie & Certificatie

Op de door VBMI geleverde, en aangelegde bekabeling, krijgt u standaard 5 jaar of langer garantie mits er aan de voorwaarden is voldaan. Dat houdt in dat er geen enkele derde partij, zonder overleg, anders dan VBMI Multimedia Installaties, is betrokken om aan de bekabeling te werken of wijzigingen aan te brengen.

Op de door ons geleverde en aangelegde data of glasvezelbekabeling krijgt u een standaard en betrouwbaar Fluke meetrapport. Eventuele certificatie van het netwerk kan tegen meerprijs geleverd worden.

VBMI Multimedia Installaties verzorgt voor u een betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk netwerk en doet hierbij geen concessies als het om kwaliteit gaat!

bekabeling-foto

Wilt u worden teruggebeld?

in uw regio

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op het door uw achtergelaten telefoonnummer!