Over Ons

Over VBMI

Wij installeren echt bijna alles!

VBMI is een bedrijf wat toegespitst is op technische installatie werkzaamheden op het gebied van Multimedia.

En onder “multimedia” verstaan wij veel producten zoals complete Camera en Beveiligingssystemen, Data en Glasvezelnetwerken, WiFi oplossingen maar ook Video deurbellen enzovoorts.

Ook werken wij nauw samen met grote opdrachtgevers die we ontlasten door het gehele project op ons te nemen of een deel hiervan. Hierbij kunt u denken aan het trekken van kabels of bijvoorbeeld montage werkzaamheden maar ook bieden wij helpende handjes!

Dus met een breed scala aan “know how” en gedreven vakmensen gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Daarom is kwaliteit voor ons ook geen doel maar een feit!

streep2
blobbie
streep2
Klantervaringen

Wat zeggen klanten over ons?

Hieronder een aantal ervaringen van klanten die in het verleden met VBMI Multimedia Installaties hebben gewerkt, en hier graag iets over willen zeggen…

Bronsgroen Logo

VBMI heeft hier de ICT naar volle tevredenheid aangelegd zeker omdat we ook in de “cloud” zijn gaan werken. Ook dit wordt beheerd en gemonitord door VBMI

Zo hoort het wat ons betreft te zijn, hart voor je klanten!

Directie

Bronsgroen B.V.

klantervaringen-stadstuin

VBMI beheert de complete ICT voor een aantal bedrijfspanden van ons. Van installatie tot een veilige inrichting van de complete software omgeving. Support on-site en op afstand is uitstekend geregeld door VBMI.

Ze staan altijd klaar!

Medewerker

Stadstuin

LogoFCUtrecht2

VBMI is hier al jaren de vaste installateur als het gaat om bekabeling, camera’s enz.. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Communicatie, flexibiliteit en parate kennis is voor ons van groot belang en dat is, zoals zo vaak is gebleken, bij VBMI geen enkel probleem.

Medewerker

F.C. Utrecht

Wilt u worden teruggebeld?

in uw regio

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op het door uw achtergelaten telefoonnummer!