Over Ons

Over VBMI

Wij installeren bijna alles!

VBMI Multimedia Installaties is een bedrijf wat toegespitst is op technische installatie werkzaamheden op het gebied van Multimedia.

En onder “multimedia” verstaan wij producten zoals IP camera’s, Wifi, Beveiligingssystemen, Data en Glasvezel netwerken, Laadpalen enzovoorts.

Wij werken samen met gerenommeerde partners in de zakelijke markt maar ook in de particuliere markt, hierbij kunt u denken aan camerasystemen bij u in de supermarkt, installatie van werkplekken op kantoor of bijvoorbeeld de aanleg van Wifi punten bij u thuis.

En met een breed scala aan “know-how” en gedreven vakmensen gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Daarom is kwaliteit voor ons ook geen doel maar een feit!

streep2
blobbie
streep2
Klantervaringen

Wat zeggen klanten over ons?

Hieronder een aantal ervaringen van klanten die in het verleden met VBMI Multimedia Installaties hebben gewerkt, en hier graag iets over willen zeggen…

sander-bronsgroen

VBMI heeft hier de ICT naar volle tevredenheid aangelegd zeker omdat we ook in de “cloud” zijn gaan werken op advies van VBMI en eigenlijk liep alles al lange tijd op rolletjes totdat de printer het begaf.

Contact opgenomen met VBMI want we hebben een onderhoudscontract en zoals afgesproken binnen 24 uur alles weer operationeel, nieuwe printer met nog meer mogelijkheden geïnstalleerd, goede tekst en uitleg gekregen van de monteur en alles getest natuurlijk want we gebruiken ook nog de fax.

Zo hoort het wat ons betreft te zijn, hart voor je klanten!

Sander Jacobs

donna

Hoewel ik eerst vrij skeptisch was, zijn Rob en zijn collega’s van VBMI achteraf gezien, van grote waarde gebleken voor de groei van ons bedrijf 5Salons!

Donna van der Velden

pascal

Toen ik in 2019 mijn bedrijf wilde laten groeien, werd al snel duidelijk dat het hebben van een goede website hierbij van cruciaal belang is. VBMI bedankt!

Pascal Sluijs

Wilt u worden teruggebeld?

in uw regio

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op het door uw achtergelaten telefoonnummer!